Omgeving verkennen met autospeurtochten

Steeds meer mensen willen er graag op uit, maar wat wil je dan doen? Wat je gaat doen hangt natuurlijk af van wanneer het is, maar ook met wie je gaat. Als je met kinderen een leuk uitje zoekt, met het hele gezin, met vrienden of familie, dan zijn de autospeurtochten in ieder geval een goede keuze. Het is een mooie tocht, er zijn er maar liefst meer dan veertig verschillende! Je speelt met een zelfontwikkelde speur app. Je hebt dan een interactieve kaart en dan is het aan jou om de rode stippellijn te volgen. Je komt dan onderweg diverse hotspots tegen en die bezoek je dan, vergeet niet in te checken! Soms moet je de auto even verlaten om een antwoord te vinden op de vragen. Soms moet je ook een foto zoeken aan de hand van een hint en dan kun je het antwoord pas vinden, hoe dan ook genoeg afwisseling! 

Meer over de mogelijkheden

De autospeurtochten zijn echt een trend op dit moment. Het voordeel is dat je al voor een paar euro per persoon deel kunt nemen aan deze leuke activiteit. De routes kun je in beide richtingen rijden en je kunt starten op de route waar je maar wil. Je gaat samen een leuk uitje beleven, uitdagend en vol plezier en spanning. Zou het jullie lukken om alle antwoorden op de vragen te vinden? Probeer het zelf uit, want het is voor alle leeftijden geschikt. Daarnaast is er zelfs een familieversie beschikbaar waar je voor kunt kiezen. 

Speuren maar!

Een leuke activiteit die je op eigen tempo kunt spelen. Onderweg even stoppen om te pauzeren, een hapje en drankje te doen en dan weer verder met de route. Als je met meerdere teams gaat strijden, maak er dan een competitie van en wie weet maakt er iemand wel kans op de inhoud van de schatkist! Als je dol bent op de auto en je houdt van avontuur, dan is dit in ieder geval het spelen meer dan waard! Vol mooie landschappen en leuke opdrachten ga je de omgeving verkennen, dat wil je toch ook? 

Comments zijn uitgeschakeld.