Zoals u hierboven heeft gelezen, moet u eens in de zoveel tijd uw banden verwisselen. Hoewel het een belangrijke ingreep is, wilt u hier natuurlijk niet teveel geld aan kwijt zijn. Tegenwoordig is alles immers al duur genoeg. Daarom is Okaysion op het gebied van banden verwisselen de goedkoopste. Als u bij ons langskomt kunt u altijd rekenen op een eerlijke prijs.

Kosten van banden verwisselen

De kosten zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen: het balanceren van de nieuwe banden zodat ze optimaal op uw auto passen; het plaatsen van nieuwe ventielen; de prijs voor de banden zelf. Houdt u er wel rekening mee dat de verwisseling voor alle vier de banden wordt gedaan.

Goede service bij Okasyion

Nu u weet waar u moet zijn voor het verwisselen van uw zomerbanden of een uitstekende winterbanden service, is het alleen maar een kwestie van een afspraak met ons maken. Dit doet u door via de contactpagina ons telefoonnummer te bellen, of vrijblijvend een mail naar ons te sturen. Wij controleren bij het verwisselen van uw banden op bandenspanning en geven u advies over hoe de banden het beste gebruikt kunnen worden.

Banden vervangen en ander onderhoud

Bij Okaysion zit u altijd goed voor nieuwe banden, maar we zijn ook gespecialiseerd in andere zaken op het gebied van auto’s en motoren. Bent u toe aan een andere motor of auto, dan komt u bij ons aan uw trekken. Wij kopen namelijk uitstekende Okaysions in, waar u de trotse nieuwe eigenaar van kunt zijn. Kijk eens rond op onze site en wie weet gaat u in plaats van nieuwe banden wel voor een andere auto!

Comments zijn uitgeschakeld.