auto controle

De focus van Okaysion ligt vooral op betaalbare wagens met een betrouwbaar en net karakter. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Renault, Seat, en Fiat: stuk voor stuk merken die zich door de jaren heen bewezen hebben. Onze visie is dat dergelijke voertuigen altijd een tweede kans verdienen. Daarom zijn wij altijd blij wanneer we weer een nieuwe inkoop auto bij ons aanbod kunnen voegen. Wilt u graag een andere auto maar is het nog geen tijd om de auto naar de sloop te brengen. Dan is inkoop van uw auto een goede oplossing. Neem contact met ons op om er achter te komen wat wij u qua prijs kunnen bieden.

Ook voor motoren

Naast auto’s verkoopt ons bedrijf ook motoren, en net als bij auto’s kunnen wij uw vorige motor van u overkopen. In ons aanbod hebben we vooral sportieve motoren van merken zoals Yamaha, Kawasaki, en Suzuki. Het is voor ons altijd weer prettig om zo’n krachtpatser aan ons aanbod toe te voegen. Wilt u van uw motor af omdat u graag een nieuwe auto wilt aanschaffen? Dan kunt u bij Okaysion twee vliegen in één klap slaan. Als u kiest voor inkoop van uw motor en bij ons rondkijkt in het aanbod van occasions, heeft u zó een mooie occasion uitgekozen.

Een goede prijs voor uw oude auto

Naast inkoop van uw auto en inkoop van uw motor is er bij ons nog een mogelijkheid. U kunt namelijk uw oude auto of motor bij ons inruilen. Heeft u bij ons een mooie inruil occasion gevonden, dan kunt u bij ons een flinke korting verwachten als u uw eigen voertuig inruilt. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de staat van uw eigen occasion hoeveel korting u krijgt. Toch kunt u ervan uitgaan dat u op deze manier de beste deal sluit.

Comments zijn uitgeschakeld.