step

Ben je op zoek naar een verandering in je routine, of ben je het gewoon zat om de hele dag in de file te staan? Misschien wil je helemaal stoppen met autorijden of op zijn minst de tijd die je in je auto doorbrengt verminderen. De keuze tussen een e-step en een auto lijkt misschien een grote beslissing, maar we zijn hier om u te laten weten waarom het niet zo is.

Als u overweegt om uw auto te ruilen voor een e-step, maar nog twijfelt over de beslissing, lees dan hieronder verder om meer te leren over alle voor- en nadelen van elke vorm van transport en welke beter is voor u.

Voordelen van een e-step t.o.v. een auto

Laten we eens kijken naar een paar van de geweldige dingen aan het bezit van een e-step.

Ze zijn leuk om te gebruiken

E-steps geven elke fietser het gevoel meer in contact te staan met hun omgeving. Of het nu gaat om de buurt, de stad of het uitzicht op de bergen, een e-step geeft je een onvergelijkbare vrijheid. Bovendien kun je met een e-step genieten van de mooiste natuurverschijnselen, iets waar je niet vaak aan toekomt als je veel tijd in je auto doorbrengt.

Bespaart je geld

Op de lange termijn zijn e-steps enorme kostenbespaarders in vergelijking met auto’s. De aanschaf is in eerste instantie misschien duur, maar als je de kosten van registratie, verzekering, banden, onderhoud en reparatie, en afschrijving bij elkaar optelt, zul je merken dat een e-step veel vriendelijker is voor je budget. Hoewel ebikes misschien niet in staat zijn om autoritten volledig te vervangen, is het veilig om te zeggen dat ze niet alleen de hoeveelheid tijd die u in uw auto doorbrengt kunnen verminderen, maar ook de hoeveelheid geld die u er elk jaar in steekt zullen verminderen.

Tip: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-step/

Houdt je gezond

Wanneer u op een e-step rijdt, lijkt het net alsof u op een gewone fiets zit, wat betekent dat u dezelfde fysieke voordelen heeft. De meeste e-stepen worden aangedreven door trapondersteuning, wat betekent dat u nog steeds een goede workout krijgt. Bovendien, als je ergens moet zijn en niet bezweet wilt ruiken van een intensieve training, kun je de trapondersteuning verhogen om te voorkomen dat je vies gaat ruiken, terwijl je toch een gezonde keuze maakt voor je lichaam.

Ontwijk het verkeer

Een van de beste dingen aan het gebruik van een ebike is het feit dat je je nu veel minder zorgen hoeft te maken over druk verkeer. Niet alleen kun je met een ebike sneller door het verkeer manoeuvreren – en heb je je eigen fietspad – maar het biedt je ook meer alternatieve paden naar je bestemming. In sommige gevallen zul je merken dat je de afstand tussen waar je bent en waar je moet zijn kunt verkorten, omdat je niet langer gebonden bent aan het nemen van alleen wegen en snelwegen.

Milieuvriendelijk

Bovenal is het gebruik van een ebike een milieuvriendelijke beslissing. We houden allemaal van auto’s – zelfs elektrische auto’s – maar het aantal vervuilende stoffen dat ze produceren is vrij massaal. Met een e-step bespaar je niet alleen op je kosten, maar verminder je ook je ecologische voetafdruk, wat je milieuvriendelijker maakt.

Comments zijn uitgeschakeld.