Het kiezen van een scooter

Wat is er nu mooier dan de omgeving te verkennen op een goede en betaalbare scooter? Ga eens kijken bij Polderscooter in Dronten. Het aanbod is enorm groot. Wij hebben het grootste assortiment scooters van Nederland en ligt zeer centraal gelegen in het land. Wanneer je zelf niet naar de showroom kunt komen brengen wejouw nieuwe aanwinst gewoon aan de deur. Datzelfde geldt bij pech onderweg. Met één van de mobiele service-bussen komen de medewerkers naar je toe om het euvel snel en vakkundig te verhelpen. Mocht dit ter plekke niet lukken dan wordt de scooter mee genomen en wordt in de uitgebreide werkplaats de nodige reparaties verricht. Ook voor de onderhoudsbeurten en taxatierapport bij schade is Polderscooter hét bedrijf voor jou en jouw scooter.

Groots aanbod met scooters

Wij hebben voor ieder wat wils. Of je nu gaat voor een snelle bromscooter, een retro model of het groen en duurzaam aan wilt pakken en kiest voor een elektrische scooter: bij ons is het allemaal te vinden. En het zijn niet alleen maar de allernieuwste modellen die voor scherpe prijzen worden aangeboden. Ook is er steeds een wisselend assortiment occasions te vinden die allen voldoen aan de allerbeste kwaliteitseisen. Mocht het financieel even niet zo goed uitkomen dan bestaat er altijd de mogelijkheid om een scooter te leasen. Door duidelijke afspraken hierover te maken mag je jezelf tegen een vast bedrag per maand de trotse eigenaar noemen van een nieuwe of gebruikte scooter. Is de portemonnee weer eerder gevuld dan gedacht? Dan kun je, zonder extra kosten, eerder het restantbedrag aflossen bij ons.

Advies voor je nieuwe scooter

Sommige scooters zijn al voorzien van uitgebreide opties. Mocht dit niet het geval zijn dan vind je bij ons ook allerhande mooie en bruikbare accessoires. Een handige topkoffer, een extra slot voor de veiligheid, een valbeugel of een beschermende helm. Neem gerust een kijkje op de website welke opties er zijn om de scooter uit te breiden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een stoer windscherm of een heerlijk warme deken. Even een proefritje maken? Bij ons is een afspraak hiervoor maken zo geregeld.

Comments zijn uitgeschakeld.