Laten we voor auto’s even op een rijtje zetten wat nu precies de eisen zijn voor een APK auto keuring. Omdat u waarschijnlijk veel kilometer maakt, is het belangrijk dat de kwaliteit van uw auto voldoende is. We hebben het eerder al even genoemd, maar één van de belangrijkste zaken die goed moeten zijn bij uw auto zijn de remmen.

Jaarlijkse keuring voor de veiligheid

Wat betreft verkeersveiligheid wordt er in de APK autogarage ook gekeken naar de wielophanging, de banden, en de schokdempers. Als u merkte dat de wegligging er de laatste tijd op achteruit ging dan is de APK het ideale moment om klein onderhoud te laten uitvoeren. Andere zaken waar naar wordt gekeken tijdens de APK zijn de verlichting, de carrosserie, de gordels, en de ruiten. Zijn al deze kenmerken voldoende, dan kunt u er op rekenen dat uw auto (goed)gekeurd wordt.

RDW gekeurd autobedrijf

De RDW houdt er toezicht op dat de APK op een goede manier verloopt. Dit doen ze door regelmatig te controleren bij de bedrijven, maar ook door een klein percentage van alle auto’s op de weg te controleren. Is uw auto niet door de keuring heen gekomen, maar rijdt u er toch mee? Dan kunt u een boete verwachten. Ook om die redenen is het slim om bij Okaysion uw auto te laten keuren.

Zoek uw eigen occasion

 U kunt bijvoorbeeld het merk aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. Of misschien bent u meer geïnteresseerd in de leeftijd van de auto, of het aantal kilometers dat er mee gereden is. Ook deze kenmerken kunt u in de menu’s aangeven, zodat u in enkele stappen uitkomt bij de occasion van uw dromen. De beste occasions van Drachten en omstreken zijn zo voor iedereen gemakkelijk te vinden.

Comments zijn uitgeschakeld.